Collier Escher II

€ 245,-

Dit collier heb ik gemaakt naar aanleiding van de huizen/kubussen van Escher. Een 3D schakel die een optische werking heeft, net als Escher zijn huisjes en kubussen. De 3D schakels zijn weer uit kleinere elementen opgebouwd elke schakel van dit titanium collier is ongeveer 2,5 cm lang en 0,5 cm in hoogte.

Ze zijn verbonden met een ringetje waardoor dit collier fantastisch soepel om je hals valt en mooi elke keer het licht vat. Natuurlijk weer zo licht van gewicht, dat je het collier nauwelijks voelt en toch een blikvanger om je hals hebt.
In deze serie Escher II heb ik ook een armband en diverse oorbellen ontworpen. Net als de kubus je kan er eindeloos mee variëren.

Dit sieraad is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het bijzondere van elke titanium kleur is dat hij enigszins mee kleurt met de kledingkleur die je aan hebt. Ongeacht de kleur die je aan hebt.

Titanium is een heel fijn materiaal. Het is sterk als staal, licht als aluminium, maar vooral hypoallergeen. Heb jij snel last van een allergische reactie bij sieraden? Dan zijn titanium sieraden perfect voor jou.