Titanium Cubes collier

€ 260,-

Dit titanium collier is gemaakt van kleine vierkante titanium plaatjes. Elk vierkantje is met de hand uit geslagen en gevormd en krijgt daar door een unieke levendige uitstraling.
Geen vierkantje is hetzelfde. De schakels zijn met titanium klinknagels met elkaar verbonden. Het titanium slot is ook door Dominiek ontworpen en gemaakt.

Dit collier is er in 2 versies: Groot & Klein. Dit heeft niets met de lengte van het collier te maken, maar alles met de grootte van de vierkante titanium schakels. Ga je voor een groot gebaar en kies je de grote schakels? Of wil je voor iets subtieler gaan met de kleinere vierkantje plaatjes?

Dit sieraad is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het bijzondere van elke titanium kleur is dat hij enigszins mee kleurt met de kledingkleur die je aan hebt. Ongeacht de kleur die je aan hebt.

Titanium is een heel fijn materiaal. Het is sterk als staal, licht als aluminium, maar vooral hypoallergeen. Heb jij snel last van een allergische reactie bij sieraden? Dan zijn titanium sieraden perfect voor jou.